avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate strunfulet

Activitate strunfulet

Răspuns la discuția probleme cu vecinii
Am vorbit si cu seful de scara care a fost la mine si a vazut situatia si a spus sa ii dau pace ca are "lipsa o piesa". Am schimbat si covorul, mi-am luat unul mai gros la recomandarea sectoristului. Eu ce vina am ca plafonul si peretii sunt subtiri si se aude aproape orice miscare.
Răspuns la discuția probleme cu vecinii
Si proprietarii au avut probleme cu vecina respectiva. Am vorbit si cu sectoristul cand am fost la sectie si i-am explicat situatia, dar se pare ca si el este pe varianta "ursului". Dupa cate am discutat cu el varianta cea mai optima este sa ii fac la copil un tarc de sarma ca si la animalele salbatice de 1/1 m si sa il tin inchis acolo.
Locuiesc in chirie si de cand m-am mutat in locatie am probleme cu o vecina ce locuieste sub mine. La inceput spunea ca facem chefuri si petreceri , dar eu am copil si pe atunci el avea un an si jumatate; pe urma a venit cu texte de genul ca face copilul galagie si se crapa tavanul, altele ca nu se poate ruga ( ea este foarte bisericoasa ). De curand imi face plangere scrisa la politie pe motivul ca face galagie copilul.Copilul in timpul orelor de liniste de la amiaza doarme. Ce a-si putea face in privinta vecinei?