Buna ziua!Pe data de 31.07.2011 conduceam autoturismul marca Rover pe un Bulevard din Iasi,moment care m-am apropiat de intresectie un autobuz apartinand Unistil nu mi-a acordat prioritate de trecere intrand in coliziune cu acesta.Precizez ca in urma coliziunii am fost transportat la UPU de catre un echipaj SMURD care au constatat ca nu era nevoie de mai mult de 3-4 zile ingrijiri medicale.Pana aici toate bune si frumoase,am trecut cu bine de accident ,fizic ma refer.Masina pe care o conduceam fiind dauna totala.Asigurarile au intoscmit actele pt dosarul de dauna mai putin anexa 2 pe care au spus ca o asteapta de la politie.Eu nu am depus plangere penala impotriva conducatorului de autobuz deoarece eram multumit ca nu mi-a retezat picioarele.Am asteptat mult si bine dar nu m-a deranjat nimeni de la Asirom,fapt ce a dus la o plangere impotriva celor de la asigurari la CSA si inca una si tot asa.Birocratie,mita si nesimtire,doar atat am vazut pina acum.Politia Rutiera Iasi spune ca nu poate stabili vinovatia celui care a provocat accidentul dar face un dosar penal pt vatamare corporala din culpa soferului de autobuz care nu mi-a acordat prioritate.Pentru acest lucru asigurarea refuza sa-mi plateasca dauna spunand ca cei de la politie nu au dat un raspuns favorabil.Am mers la rutiera si au spus ca nu mai au ei treaba,sa astept raspunsul de la instanta.A venit si rezolutia de la Judecatorie unde scrie destul de clar ca soferul autobuzului la intersectia cu str... nu mi-a acordat prioritate de trecere si ca nu face obiectul unui dosar penal deoarece eu nu am formult plangere impotriva acestuia.Am 9 luni ca o gravida,nevinovat,ramas fara masina si nu ma baga nimeni in seama.Am facut la CSA,,la firma de asigurari nenumarate cereri de plata,nimic!Mi-au confirmat ca mi se face plata ceva in jur de 2000 euro dar lipseste ceva....hartia in care se precizeaza cine se face vinovat...tot nu inteleg.Va multumesc pt timpul acordat.Astept un raspuns de la cineva competent,orice parere este binevenita.Va multumesc!