avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Activitate ema33

Activitate ema33

in primul rand protectie impotriva stresului provocat de zgomotul continuu facut prin gaurirea pardoselii, spargerea peretilor la el in apartament. cu stersul apei de pe jos ma descurc si singura, de varuit si lipit faianta cazuta mi le rezolv. zgomotul depaseste orice inchipuire, cred ca din punct de vedere medical exista o limita maxima a nr decibeli suportati de om. am nevoie doar de o viata normala in propriul apartament si, probabil, mi-ar fi mai simplu daca as sti ca in ziua Z la ora H se va termina totul. dar asta "nu se stie". dupa 3 saptamani nu mai suport. ce pot face?
de 3 saptamani vecinul de deasupra isi "reamenajeaza" apartamentul, adica darama nu numai casa lui ci si pe a mea, pana acum mi-a inundat o baie si mi-a cazut faianta, bucataria, etc. zgomotul este insuportabil, de la 8 am la 5-6 pm, nu putem comunica in casa pentru ca nu ne auzim nici chiar cand strigam. cireasa de pe tort: omu' nu stie cand i se vor termina lucrarile, isi cere scuze cu voce umil-prefacuta si este de acord cu tot ce spun eu, am dreptate...etc..
intrebare: exista vreo lege in romania zilelor noastre care sa ma protejeze si sa-mi faca dreptate?