Salut,eu am avut 0.54 in aerul expirat iar in sange 0.95 respectiv 0.8,am cerut recalculare avand in vedere ca am declarat ca am consumat 4 beri la 0.5 litri Timisoareana in jurul orelor 13:00 si am fost oprit la ora 20:00,mentionez ca am 1,80 inaltime si 94 de kilograme.Sau in caz contrar as putea primi o amenda administrativa la procuror,tinand cont ca sunt student,am condus 200-300m pe un drum slab circulata iar motivul deplasari a fost acela ca mama mea se simtea rau asta pot dovedi cu acte medicale.
Deci recalcularea am platit o degeaba....pacat de bani,politistu care se ocupa de caz mi a zis ca ar fi in avataju meu sa fac o recalculare,am angajat si un avocat care nu a facut mai nimic doar a venit cu mine la declaratii si el la randu lui m a sfatuit sa fac recalculare cu toate ca nici eu nu vad logica cum ar putea sa iasa mai mica cu jumatate de ora inainte de analize tinand cont de faptul ca era pe curba descendenta
@Periferic
poi da da oricum rezulta ca e in scadere de la analize prima proba fiind 0.95 si a doua 0.8
Salut,pe 16 decembrie 2011 am fost oprit de un echipaj al politiei judetene Prahova si am fost testat cu aparatul etilotest din care a rezultat o alcoolemie de 0,54 la ora 20:00 iar la ora 20:30 mi a fost recoltata prima proba de sange,in martie 2012 mi au venit rezultatele probelor de sange 0,95 prima respectiv 0,80 a doua, am cerut o recalculare a alcoolemiei specificand faptul ca am consumat 4 beri timisoreana intre orele 13:00-16:00.Credeti ca as putea obtine un rezultat favorabil la recalculare?sau daca nu un NUP la procuror mentionez ca sunt student am condus doar 300m si asta pentru ca am fost nevoit sa ajung acasa din motive personale ii se facuse rau mamei mele,iar in legatura cu recalcularea am 1,80 inaltime si 94 kg si ar mai fi o intrebare in cam cat timp vine ?