avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Activitate mayasiartur

Activitate mayasiartur

Eu inteleg cea ce dumneavoastra imi spuneti,dar daca nu as fi absolut sigura ca pot reusi nu as face,am suficienta maturitate incat sa pot discerne intre bine si rau.Daca eu cred ca ceea ce fac este bine,insneamna c stiu ca pot face ceva,la scoala nu voi renunta niciodata,conditii am chear mai bune ca si acasa,parintilor mei le voi spune ca vreau sa plec sa iau viata in piept(poate credeti ca este prea devreme dar stiu ca pot reusi)le voi spune unde sunt,pot sa ma viziteze....eu nu fug de acasa eu doar vreau sa fac ceva in viata,iar acasa nu se poate.Am auzit de un act la notariat pe care pot sal intocmez in care se specifica faptul ca am plecat de bunavoie,imi puteti spune va rog frumos despre ce este vorba?

Si imi doresc un raspuns direct de la dumneavoastra poate sa ma ia inapoi acasa o data ce am plecat si daca pot pune p capul meu o autorotate competenta,chear daca am conditii;ma tin de scoala si leam spus ca plec si unde,daca imi poate face ceva?
poi si politia sau autoritatea tutelara daca intervine si le spun faptul ca am plecat de bunavoie poate sa ma lase in pace?
Da inteleg,dar problema este mult mai profunda,intrebarea mea este daca din punct de vedere legal este posibil,ce se poate face?
Am 17 ani si 3 luni,si vreau sa plec din casa alaturi de prietenul meu,sa ne facem viata noastra.Acasa nu pot ramane deoarece parinti mei sunt de acord cu un singur baiat sa fiu,cu cel ales de ei,dar nu se poate asta deoarece eu iubesc p altcineva,se poate sa pot pleca de acasa definitiv la varsta aceasta?