Hristos a inviat!
Suntem 3 studenti, plecati cu bursa Erasmus in Torino, Italia. De o luna de zile, locuim in chirie, intr-un apartament cu 2 camere,inchiriat de la un italian. Inca din primele zile, am avut bubite rosii urmate de mancarimi ingrozitoare. Am crezut ca este o alergie, pana in mementul in care, prietena unuia dintre noi a venit in vizita, avand aceleasi simptome. Aceasta, speriata, a cautat pe net ce ar putea cauza aceste mancarimi, urticare si asa mai departe. A gasit ca ar fi vorba de plosnite de pat. Crezand ca nu este posibil, am cautat totusi in locurile in care scria pe site-urile vizitate ca s-ar puea ascunde aceste vietati. Cu stupoare am constatat faptul ca, in jurul canapelei si dupa tablouri de asemena si la colturile peritilor, existau urme de fecale, oua si chiar aceste plosnite. Am fotografiat, plosnitele,oual, bubele si am anuntat proiprietarul, care a spus ca nu este o problema grava. Noi insa am acceptuat faptul ca de aceste plosnite nu se scapa usor si le poti transporta foarte usor.
Ceea ce dorim noi sa facem este sa ajungem la o cale amiabila cu proprietarul, care consta in returnarea garantiei si a sumei platite pe chirie pana acum si sa cautam alta chirie. Daca nu va fi posibil asa ceva, credeti ca am putea da in judecata proprietarul si asociatia de proprietari? Suntem oripilati, foarte speriati si foarte stresati, avand in vedere faptul ca noi calatorim la rude apropaite destul de des, acestea avand copii mici.
Va rugam din suflet sa ne ajutati cu un sfat pentru ca suntem disperati!!!!