avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Activitate VeleaConstantin

Activitate VeleaConstantin

Răspuns la discuția MAGAZIN ONLINE
Va multumesc,dar nu acesta este raspunsul pe care il cautam.In forum nu am intrebat cat ma costa ? eu am intrebat daca se poate face si cum in temeiul legi.

Va multumesc,
Tocmai de aceea am pus aceasta intrbare in forum sperand ca cineva i-mi va da mai multe explicatii.In legatura cu intrebare dv. de ce doresc ca activitatea sa se desfasoare prin firma din Romania este urmatoarea:Daca deschid aici in Spania o firma si vand in Romania atunci toate firmele romanesti care cumpara trebiue sa aiba autorizatie de comert intercomunitar si atunci va costa mai mult pentru ei cheltuielile (cu autorizatia com. comunit. si declaratia de TVA )pentru putinele lucruri care se cunpara prin magazinele online putini se vor deranja sa faca asa ceva ( numai in cazul ca avantajul ar fi foart mare) mai bine cumpara din Romania . Am gandit la aceasta forma de vinzare online sperind ca daca eu sint autorizat a face comert intrcomunitar pot vinde online de aici din Spania,forma legala cum se poate face nu o cunosc inca ,am fost aici in Spania la o casa de avocati care se ocupa cu infintari de firme si solutionari de probleme in acest domeniu si au zis sa merg la (cum ar fi in Romania impozite si taxe) din acest loc au zis sa merg sa intreb la CAMERA DE COMERT,de acolo au zis sa merg sa intreb la CAMERA DE COMERT EXTERIOR unde inca nu am fost deci nimeni nu i-mi poate da un raspuns exact de ce trebuie facut pentru ca totul sa fie legal de aceea am intrat pe acest forum sperand ca cineva ma va ajuta in aceasta problema de COMERT INTERCOMUNITAR facut direct prin magazin online si in conditiile de mai sus.

Cu respect,
Dar cum? asa pur si simplu cumpar si vand ,in primul rand pentru a putea cumpara produsele mai eftin trebiue cumparate din fabrica ,cumparand din fabrica nu poti cumpara in functie de ce iti comanda clientul pentu ca nu se poate ,trbiue sa cumperi o cantitate mult mai mare , aceeasta cantitate trebue sa o depozitezi undeva si sa trimeti cite putin in functie de ce iti comanda clienti, si aici intervin alte problema pentru ca depozitand marfa in tara de unde o cumperi trbue sa platesti locul unde o depozitezi cum faci dovada de plata pentru ca legea spune de fapt ca pentru a fi comert intercomunitar trebuie sa faci dovada transportului din tara de provenienta in Romania deci ai factura de cumparare dar cum faci dovada de transport in Romania pentru ca marfa se vinde in functie de comenzi si atunci cum se procedeaza,

Cu respect,
Discuție MAGAZIN ONLINE
Am o firma SRL in Romania cu activitate VANZARI ONLINE poat vinde din alta tara (Spania) produse in Romania direct la client prin intermediul acestei firme si a magazinului, binenteles avand autorizatie de comert intercomunitar .Mentionez ca locuiesc in Spania .
Cu respect,
Am un SRL cu activitatea oprita de acum trei ani,locuiesc in Spania si in ultimul timp am facut un magazin online ,intrebarea mea este:Cum pot face dupa deschiderea activitati sa vind marfa in Romania legal cu magazinul online dar comenzile sa le trimet din Spania (sa fac un mic depozit in Spania) si sa fie comert intercomunitar.
Trebue sa fac o filiala aici s-au un punct de lucru? ce ar fi mai bine?

Salutari