avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Activitate Gratiana06

Activitate Gratiana06

Răspuns la discuția Problema de servici
daca doresti fac poze la fiecare pagina ca sa va puteti da o parere despre acel contract :)
am hotarat deja sa mi se incheie contractul disciplinar,pentru ca contractul nu e ok,e doar asa la vrajeala facut.
am 17 ani si in august fac 18,dar oricum ce contract de munca am eu e facut asa de ochiul lumii,pot sa zic ca e blank..doar numele si datele mele personale si o simpla stampila...iar restul liniute,si daca il desface disciplinar tot trebuie sa imi plateasca zilele lucrate nu?
eu nu sunt angajata cu acordul parintilor pentru ca in contractul il am cu jumatate de norma desi lucram norma intreaga,iar in contract e complectat decat numele meu si o stampila de la firma,in rest nu e complectat nimic sunt trase liniute
Buna,am si eu o problema la servici,sunt angajata de 3 saptamani si ieri am batut o fata in barul respectiv,iar patronul a spus ca am doua variante:sa imi dau demisia sau sa imi desfaca contractul disciplinar..tin sa mentionez ca contractul de munca este cu jumatate de norma facut deoarece nu am inca 18 ani,iar in contract nu sunt complectate multe spatii si are decat o singura stampila.Eu vreau sa plec cat mai repede de acolo,ce probleme se ivesc daca spun sa desfaca el contractul?