In urma modificarii declaratiei 394 din semestriala in lunara, am descarcat noua declaratie de pe anaf si le-am depus lunar pana pe data de 25 a lunii la ghiseul Finantelor. Am primit o notificare de la Finante cum ca pe luna ianuarie nu s-a depus declaratia 394, pe care am omis sa o verific. Am primit a doua notificare cum ca nici pe luna februarie nu s-a depus declaratia 394... am intrebat la contabilitate si mi-a spus ca trebuie sa verific pe site daca s-a depus. Am verificat si am observat erorile din recipisa (ex" eroare atribut: baza: numar intreg eronat: '16774.19'). Aceste erori am inteles ca provin cel mai probabil din cauza sumelor ce le-am introdus eu cu virgula, fara sa le aproximez incat sa am un nr. intreg. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face ca sa nu primesc amenda conform nedepunerii la timp a decl. 394 pt luna ianuarie (ca pt luna februarie mai am timp pana in 25 martie sa o refac corect).... avand in vedere ca este prima abatere in aceasta privinta.. ce as putea face incat sa primesc un avertisment sau orice mai putin amenda... Astept raspunsul dvs, va rog insistent!! Multumesc!!