avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Activitate galuludoviciacob

Activitate galuludoviciacob

Răspuns la discuția Pasaport Nou
Buna Dimineata

Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dat. Doresc de asemeni sa obtin o mica lamurire:
Eu doresc sa ma intorc in Nigeria Cu pasaportul vechi care are viza valabila, dar sa am asupra mea si pasaportul nou pe care urmeaza sa primesc o noua viza pe termen de un an.
La intoarcere(dupa 35 zile)sa pot folosi pasaportul nou cu viza iar pasaportul vechi sa merg spre a fi anulat.

Va multumesc
Cu mult respect
Ludovic
Discuție Pasaport Nou
Draga Domnule,

Ma numesc Galu Ludovic Iacob . Detin un Pasaport care expira in data de 22-01-2018 dar care are toate foile cu vize.Mentionez ca in acest moment ma aflu in Nigeria si am viza Nigeriana valabila pana in luna Iulie.Eu lucrez 35 zile la munca iar 35 vacanta.Doresc sa stiu daca pot sa obtin un nou Pasaport , dar pe cel vechi sa il pot pastra ca sa ma pot intoarce la companie in Nigeria cu vechiul pasaport.Dupa care ar urma sa primesc viza de lucru de un an pe noul pasaport iar pe cel vechi sa se anuleze automat sau vin eu personal la departamentul pasapoarte ca sa fie anulat.

Va rog sa-mi dati un sfat cum trebuie sa procedez, ca sa pot sa informez conducerea companiei.

Va multumesc pentru timpul acordat

Cu multa stima si respect
Ludovic Galu

:):(