Iti recomand ca inainte de incetarea contractului de leasing (inainte de a se emite factura de taxa reziduala,sau taxa de inchidere contract) sa faci o cesiune (novatie) de contract catre mama,frate sau o persoana de incredere.In acest fel dobanditorul prin novatie va inchide contractul de leasing si va intra in proprietatea autoturismului. (Nu cu sotia ca e prea batator la ochi si la o adica se prinde banca si cere sa se partajeze bunul ca sa puna mana pe partea ta)
In calitate de avalist al unui SC ,sunt executat silit in baza unui BO completat de catre creditor ,la data scadentei dupa 3 ani si jumatate de la data emiterii (cf L58/1934 el devine nul)
Totusi acest BO a fost investit cu formula executorie. (de catre Judecatorie...)
Executorul judecatoresc deschide dosar de executare impotriva mea -avalist (Nici el nu observa nulitatea titlului si gresita investire
Din nefericire am pierdut sansa de a ma apara formuland opozitie la executare (cf L58/1934).
Daca cineva a avut un caz similar,va rog respectuoas sa-mi dati niste sugestii de desfiintare a gresitei investiri si/sau de incetare a executarii silite.