avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Activitate cocoo

Activitate cocoo

salvare nu avem, smurdul a fost plecat si ce sa mai astept ? sa astept pina se perfora apendicita? eu cred ca pt copil merci cu ori ce daca nu ai cu cine
SUNT OAMENI CARE AU OMARIT OAMENI CU MASINA SI NU AU FACUT INCHISOARE IAR CA TEA PRINS CU NUMERE EXPIRATE FACI INCHISOARE . CUM VINE ASTA? CE LEGI MAI AVEM?
va multumesc. SIGUR VOI MAI ASTEPTA CITEVA LUNI BUNE
M-AM DUS DUPA MICUTA la bunici in nadlac cu trenul din arad si vroiam sa vin tot cu trenul la arad si pe micuta a duruto burtica ,smurdul nu era si am luat masina cu numerele rosi expirate sa merg la urgenta la arad iar in data de 28 octombrie ma prins politia ca aveam numerele expirate. Leam spus ca merg cu micuta la urgenta si nu le-a pasat ca plingea copilul cred ca ori cine pt copil face ori ce daca e bolnav.Am dat o declaratie la politie.ASA...,acuma urmeaza.Au trecut lunile si nici un semn 4 luni a stat dosarul la politie si nu sa ocupat nimeni de dosar pina iam bizait,mau chemat sa mai dau o declaratie am dato am dus si hirtie de la doctor ca am fost cu micuta la urgenta dar nu conteaza nimic pt ei si iar am stat citeva luni si dabea in 4 aprilie a ajuns dosarul la parchet inca nu ma chemat nimeni. PE PROCESUL VERBAL scrie asa: FAPT CA IN ACEST DOSAR ESTE INVINUIT DE SAVARSIREA INFRACTIUNILOR DE: pune in circulatie pe drumul publice a unui autovehicul neinmatriculat ; pune in circulatie pe drumul publice a unui autovehicul cu numa fals de inmatriculare. INTREBAREA MEA E: DACA AU EXPIRAT NUMERELE ROSI SUNT NUMERE FALSE? parca am luat o tabla si am scris eu ceva numere din cap . DE CE AU BAGAT DOUA INFRACTIUNI? nu ainteleg cu ce am gresit ca am mers cu micuta la urgenta ca nu am avut cu ce sa merg. AS VREA SA STIU LA CE SA MA ASTEPT