Draga domnule/doamna bim2012, ma aflu in aceeasi situatie, ingrata, in care datele mele cu caracter personal, au fost facute publice, fara acceptul meu, pe site-ul firme.info si sunt la fel de revoltat ca si dumneavoastra. As dori sa putem intra cumva in legatura, daca se poate, prin intermediul site-ului avocatnet.ro, deoarece nu mi se pare corect ca aceste date cu caracter personal sa poata fi accesate de catre orice persoana care tasteaza numele meu pe oricare din motoarele de cautare.
Mentionez ca nu ma refer la societatea cu care am intrat in conflict de munca ci strict la persoana mea. Indiferent de rezolutia instantei nu accept ca imaginea mea sa fie terfelita.
Nu este admisibil ca sa se ajunga pana acolo sa mi se publice pana si adresa unde locuiesc Str., Bl, Ap....etc. Nu mai spun si de numele complet. Nu este suficient ca acest conflict mi-a adus multe clipe neplacute, acum mai are si imaginea mea de suferit...
Fie ele si publice sedintele de judecata, ma intreb cum isi poate permite cineva sa faca asemenea lucruri? Cu siguranta doar niste dezaxati, care ori au de castigat bani din asta, ori pentru hrana orgoliului propriu rezultat in urma unor grave dezechilibre la nivel psihic.
Deasemenea as intreba moderatorul care sunt sansele de reusita intr-un eventual proces pe care cu siguranta o sa-l intentez impotriva administratorului site-ului?
As dori sa stiu daca pot afisa o adresa de e-mail - pentru a intra in contact si cu alte persoane care se gasesc in aceeasi situatie - unde pot fi contactat.
Multumesc tuturor care au dat curs acestui subiect si astept reactii!!!