pe fond la judecatorie am castigat si ea a facut apel (ma scuzati) la tribunal unde am termen maine.ea a iesit in perioada care s-a scurs de la introducerea apelului pana la primul termen din apel, pe care l-am avut pe 2 dec.maine este al doilea termen deoarece tribunalul a cerut ancheta sociala la domiciliul ei din Italia.mentionez ca pe fond ea a sustinut ca a venit definitiv in tara pentru a fi aleturi de copilul ei.
va multumesc! am facut nenumarate plangeri de noua luni incoace dar mi s-a spus ca iesit pe baza hotararii de divort unde copilul ii era incredintat, si faptul ca am castigat pe fond si nu a fost irevocabil i-a permis sa iasa cu copilul din tara si sa-l inscrie acolo la scoala.maine am recursul
buna ziua,
sunt un tatic care in urma cu 12 ani am divortat de fosta mea sotie.minorul i-a fost incredintat ei pentru ca eu nu aveam domiciliu stabil, dar ea a plecat in strainate si mi l-a lasat mie pana acum un an.in 2010 m-am recasatorit, iar ea a aflat si m-a amenintat ca imi ia copilul.in conditiile astea eu am deschis proces pentru reincredintare minor si l-am castigat.intre timp ea a venit in tara a facut recurs si a luat copilul cu ea in italia influentandu-l cu bani.ce sanse am acum sa castig copilul la recurs el fiind de noua luni in italia.mentionez ca minorul are 14 ani.va multumesc.