avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Chrisstine

Activitate Chrisstine

Răspuns la discuția recunoasterea paternitatii
va multumesc mult pt raspunsuri, sa inteleg ca dupa ce facem aceasta declaratie cu acest act se poate schimba si numele in certificat, vreau sa va intreb daca pot autoriza pe cineva spre exemplu pe mama mea sa se duca la primaria unde a fost inregistrat pt a putea modifica certificatul? sau trebuie sa ne ducem personal in romania?
buna ziua. anul trecut in luna noiembrie am nascut in romania un baietel. tatal copilului aflandu-se in germania, nu a putut venii in romania pt a recunoaste copilul din motive medicale..noi nefiind casatoriti pe certificatul copilului apar doar eu ca mama..acum suntem in germania si tatal vrea sa recunoasca copilul..am sunat la ambasada si mi s-a spus ca tatal trebuie sa autorizeze un avocat pt a incepe demersurile judecatoresti, ideea este ca nu am inteles foarte bine cum am putea proceda deoarece doamna de la ambasada nu stie foarte bine, aceasta actiune neputandu-se face la ambasada. mentionez ca tatal este bulgar.va rog sa ma ajutati cu un raspuns...va multumesc