va multumesc ,si pentru critici,si pentru incurajari.asa e ,am postat aici sa caut o solutie si sa cer sfatul unor persoane care au experienta in domeniu ,si nu numai,dar e in regula si o cearta....de care eram constient. vreau sa va spun ca am scapat,si e totul bine.mama a renuntat la plangere...momentan...
vreau sa precizez ca ,dupa parerea mea,nu ma incadrez in nici unul din cazurile din textele de lege de mai sus(are peste 15 ani,nu sunt nici tutore sau curator,sub nici o forma nu este vorba despre darea de bani sau altele pentru a o convinge ,a fost pur vointa ei-plus ca eu i am expus riscurile si nici macar nu i am cerut vreodata ,daca ea nu vroia sau nu se simtea in stare de acest lucru;mai mult ,nici n am fost primul care a facut acest lucru cu ea).va multumesc!
am 20 ani ,prietena mea are 15 ani si mama ei a aflat ca am intretinut relatii sexuale cu ea.vrea sa depuna plangere impotriva mea,insa vreau sa precizez ca sunt din alt oras fata de cel in care locuiesc ei.ce sa fac?ce ar trebui sa fac?daca depunde plangere impotriva mea,e obligata sa o faca la politia de care apartin?ce se poate intampla in cel mai rau caz?