buna seara... am si eu o mica mare problema. actualul meu "prieten" este insurat. nevasta sa a intentat divort acum 2 ani jumate dupa care a renuntat. relatia lor nu a mai functionat de atunci desi au stat sub acelasi acoperis din cauza fetei (acum are 18 ani), pana ne-am cunoscut. dupa nevasta a intentat iar divort si el a plecat de acasa si ne-am mutat impreuna... ei nu au nimic impreuna pt ca de cand au venit in constanta au stat cu chirie, platita de el, bineinteles, ca ea nu a avut munca, s-a angajat knd a vazut ca a ramas singura. iar banii care i-au strans ia "luat" ea. in curtea casei unde au stat aveau o masina de la o firma de taxi pe care s-a trezit (el) ca nu mai exista. a luat-o si pe aia si nu se stie ce a facut cu ea. ne-am gandit ca poate a vandut'o dar nu avea nici un drept ca era a firmei, in concluzie nu au nimic dobandit. dupa ce a aflat si de mine a venit la mine la munca a facut scandal, de fiecare data cand trece prin zona nu pierde ocazia sa faca show. ultima data am chemat si politia ca nu se mai potolea, dar in final nu am facut plangere pt ca am sperat ca ii trece. il suna in continuare sa il ameninte ca o sa isi puna fratii sa il bata ca nu o sa mai lucreze in constanta, chestii de genu. acum sunt insarcinata in 3 luni cu el. sfatuiti'ma ce poate face? multumesc