avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate babypissi

Activitate babypissi

Răspuns la discuția Admitere SNG 2012
Bună! Gata,s-a terminat și cu concursul și nimeni nu mai zice nimic..... Cei care ați intrat nu mai ziceți nimic.... cum este în activitate..... Așteptăm opinii....
DahliaNoir a scris:

Probabil se mai pune sporul de instanta..acolo unde este cazul. Auzisem ca ar fi 5% pt tribunal si 7% pt curte de apel. Dar da, e stiut faptul ca grefierii sunt platiti foarte prost. Acum 2 ani un debutant avea 700 lei..deci nu ma mira suma asta acum.Acesta este si motivul pentru care inainte de criza economica era o meserie deloc cautata. Multa munca si bani putini.

Doar perioada de debutant este plătită atât de „prost„...după definitivare ,am înțeles că se ajunge la 2000-2400 lei... Deci nu mi se pare o meserie atât de prost plătită cum spui...
Se zice că indemnizația pe timpul școlii este cât salariul unui grefier debutant,oare chiar atât de mic este salariul unui grefier debutant,sau se mai adaugă ceva?
dana_1983 a scris:

babypissi, este in cuantum de 890 de lei
laura, am vazut ca esti la sect 6, acolo fac si eu practica...prima perioada de 2 saptamani o sa se termine vinerea aceasta, dar din cate am inteles, unde am fost repartizati prima data vom face si stagiul al doilea de practica
sper sa te gasesc acolo cand ma intorc la practica :D

camy, eu am sunat azi si am si depus prin fax cererea de retragere....chiar de la jud sect 6, prin amabilitatea dnei grefier sef, ca sa nu ma duc cu cererea la curte
daca nu a ajuns azi, desi nu cred, sigur va intra maine

Multumesc Dana,multa bafta la scoala si in cariera!
dana_1983 a scris:

am vazut si eu acum rezultatele
va trebui sa sun luni la curte, ramasese sa astept sol contestatiilor si dupa aia sa fac cerere de retragere
felicitari celor admisi si restul munciti in continuare, dupa cum s a anuntat o sa fie vreo 250 de locuri la urmatorul concurs sng
ca o paranteza, daca suna cineva luni de dim si nu e anuntata nicio retragere, sa nu va speriati...eu luni intru in practica in sed civila, incepe la 8 30 si dureaza pana pe la 18, deci, cel mai probabil, retragerea o sa fie inregistrata dupa amiaza sau seara

Bună...poți să-mi spui și mie cât este indemnizația? Am tot auzit variante...dar e mai bine de știut dintr-o sursă sigură.. Mulțumesc
Laura-Mirela a scris:

Chiar am și uitat de 1 decembrie....deci putem sa stăm liniștiți până luni cred.....uofff cât de mult durează toate astea.

Păi abia vinerea aceasta se fac cele 5 zile care se specifică în regulament că ar dura recorectarea...
gina75 a scris:

Atunci eu chiar nu mai înțeleg nimic...eu la penal nu am scris la primul înscrisurile și la al 2 lea sub nu am scris de militari, în rest tot....și am luat 7. Și la celelalte nu mai vorbesc...pe bune ,chiar și -au bătut joc....sau au făcut în așa fel încât să intre cine„ trebuia„.... Nu știu ce să mai cred....

Buna.

Am depus si eu contestatie,la civil...acum nu cred ca o sa se rezolve ceva...mai vedem,dar totusi..aveti idee de urmatorul examen?pe cand?
va rog raspuns daca stie cineva..bafta multa!

Acest lucru nu se poate stii,se va mai organiza un alt concurs în cazul în care se vor mai elibera posturi sau vor intra în concedii pentru creșterea copilului.
Laura-Mirela a scris:

Și eu consider că nu au fost corecți la corectare...deoarece eu la penal am luat 7 75 iar eu nu ma scris doar acele 3 cazuri cu bolnavii, deținuții și militarii unde se citează, în rest am scris totul chiar și cum se va fixa termenul de judecată în cazul inculpatului din străinătate or fi fost punctate astea 3 chestii ce nu l am scris cu 3 pct..mă mir..în rest la mine au fost cât de cât ok, chiar dacă consider că la civil meritam 9.50...dar în fine vom vedea, după sper ca măcar la penal să mi de a notă mai mare....

Atunci eu chiar nu mai înțeleg nimic...eu la penal nu am scris la primul înscrisurile și la al 2 lea sub nu am scris de militari, în rest tot....și am luat 7. Și la celelalte nu mai vorbesc...pe bune ,chiar și -au bătut joc....sau au făcut în așa fel încât să intre cine„ trebuia„.... Nu știu ce să mai cred....
mari_mar a scris:

Buna tuturor, nu pot intra pe site-ul CA voi il puteti vizualiza?
va rog dati-mi o alta adresa. multumesc frumos

Bună, acesta este link-ul : [ link extern ] ă.
ilinca003 a scris:

inseamna ca la toti a fst naspa la o j.....

Daaa...eu efectiv nu am găsit nicio greșeală,am scris tot ce trebuia...dar am luat 9....și au fost care au luat 10...deci se poate...că așa aș fi zis că sunt ei „.......„ și nu vor să dea 10.... De ce la unii au fost corecți și la alții nu? Mă depășește...... Să sperăm că cei din comisia de contestații vor fi mult mai corecți....