avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Activitate cocof

Activitate cocof

Răspuns la discuția ce se intampla la un apel?
sa inteleg ca nu exista un termen limita? gen 10 , 15 zile etc? multumesc
Multumesc pt raspunsuri! Care este termenul in care pot deschide proces impotriva martorilor mincinosi pt marturie mincinoasa?
Daca instanta de fond a precizat ca martorii ei sunt mincinosi, lucru care a fost evident, in cadrul apelului poate tribunalul sa decida ca nu au fost? Nu ar fi trebuit ca acestia sa fie reclamati penal de prima instanta, sa li se deschida un proces ceva?Sau scapa asa de usor? Ar trebui sa ma sesizez eu? Multumesc!
comunicarea pe care am primit-o nu precizeaza un program de vizitare, ci doar cele expuse mai sus ! Nu am fost instiintat despre un eventual program! Nu s-a mentionat nimic nici despre cheltuieli de judecata pe care ambele parti le-au cerut! Ar fi trebuit sa primim ceva acasa referitor la program de vizitare? Apelul se judeca tot la judecatorie sau la tribunal? multuesc anticipat
Revin cu urmatoarea intrebare? Apelul se judeca tot la judecatorie sau la tribunal?Un raspuns , va rog! multumesc!
multumesc! In apel mama poate cere un program de vizita minor sau trebuie sa deschida un nou proces? Care este procedura? Apelul ii poate fi respins? Trebuie sa aducem noi probe sau se analizeaza cele vechi? Trebuiesc noi martori sau pot fi audiati cei vechi?
Buna ziua! In urma unui proces de incredintare minor deschis de mama, tatalui i se acorda dreptul de a creste copilul la domiciliul lui, mama e obligata la plata pensiei de intretinere, autoritatea parinteasca in comun! Instanta precizeaza ca martorii adusi de mama sunt mincinosi, mama nu are nici un venit! Mama ataca prin apel hotararea! Intrebarea mea este: ce se intampla la apel? Este necesar un avocat? Poate sa ma reprezinte un alt avocat sau sa merg cu primul avocat? Cum este mai bine?Multumesc!