povestea pe scurt.........in urmă cu 2ani fosta sotie a intentat un proces de partaj,in care solicitata 70% din bunurile dobindite in timpul casatoriei(apartament si bunuri din apartament )........m-am prezentat la 2-3 termene ,dar nu mi-am angajat niciodata un avocat din cauza problemelor ivite odata cu criza (aveam o firma de constructii care nu a mai mers si tot de atunci traiesc din lucrari ocazionale ) .......incercind sa negociez cumva situatia pe cale amiabilă cu fosta sotie asta insemnind neimplicarea avocatilor sau a autoritatilor .......problema ar fi apartamentul care a fost cumparat după nunta cu banii de la nunta si care la amenajarea lui la inceput, ne-au ajutat parintii, ambilor .......după 2 ani de la cumpărarea apt ,fiind la ultimul etaj si avind prob cu izolatia eu am hotarit ca trebuie sa construiesc o mansarda deasupra lui.constructia mansardei s-a facut după un proiect si o expertiza tehnica dar fara autorizatie,stadiu la care se afla si la ora actuala .......lucrarile la mansarda au inceput intr-o perioada in care lucram la un santier mare si am putut ''face rost '' de ceva materiale de constructie ....ca sa revin ,deci nu am mai fost la urmatoarele termene din proces crezind ca lucrurile se vor rezolva amiabil ca sa ma trezesc acum cu o somatie prin care mi se aduce la cunostinta ca am pierdut apartamentul si ca trebuie sa ma prezint la un executor judecatoresc sa predau o sumă de 11.923 datorata ca titlu de sultă .......CUM POT ATACA SENTINTA CARE S-A DAT ACUM 6 LUNI ,SI DACA POT REINCEPE UN NOU PROCES ?? SAU CE E DE FACUT SÃ POT AVEA UN PROCES DE PARTAJ ECHITABIL ,in care sa-mi pot preciza punctul de vedere,sa aduc martori ,inscrisuri sau ce lucruri se mai fac .......VÃ ROG UN RÃSPUNS CIT MAI URGENT !!!!!!! situatia e de asa natura incit ,simt ca o iau razna .......nu cunosc avocati care sa-mi ofere un ajutor si nici situatia financiara nu imi permite solicitarea unei consultatii avocațești