avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate 53tna

Activitate 53tna

sa inteleg ca daca aceea persoana este o persoana influenta noi cei de rand nu avem nici o sansa de castig in fata acestor persoane???
as dori sa stiu cat ma costa cu aproximatie acest proces si ce sanse am sa o fac aceasta persoana sa respecte legea si oamenii chiar daca are bani asa cum afirma si ca indiferent cine suntem nimeni nu este mai presus de lege iar acolo unde exista lege nu este tocmeala si sunt sigur ca mi se va face dreptate chiar daca sunt un om modest .Eventual as dori un avocat care ar putea sa ma reprezinte in instanta cu un onorariu mai modest

Adica va mai trebui sa mai fac si alte investigatii medicale de la Institutul medico legal m-au trimes cu o fisa la spitalul Bagdazar aici mi s-au facut radiografii craniene dupa care mau trimes la tomograf se pare ca probabil vor mai trece multe zile pana cand vor dispare durerile .starile de ameteala si rana produsa de aceasta doamna cu acea carje care m-am interesat ar fi din dur aluminiu.Rana este c-am de 1,5 cm.,
unul din martori este chiar fostul sot al acesteia iar d-na a venit insotita de un domn cu o masina m-a lovit pe la spate mi-a adus injurii fara ca eu macar sa fac vreun gest si sunt cei din personalul localului nu stiu cum ii cheama dar pot afla iar cel care a insotit-o pe d-na am reusit sa retin nr de inmatriculare al masinii si numele acesteia
as dori sa stiu si eu ce trebuie sa fac fosta nevasta a unui prieten mi-a dat cu carja in cap la iesirea dintr-un restaurant aceasta este divortata de 1 an jumatate si il urmareste pe acesta peste tot .ea mizeaza pe chestia ca are bani si se crede invincibila ca merge in carje.am fost la medicul legist se pare ca am o fractura craniana stg occipitala
as dorii sa stiu ce trbuie facut si de unde sa incep si daca avem sanse de a anula aceste acte in contextul in care persoana in cauza la vremea respectiva era dependent de alcool iar acum fosta sotie ii spune ca sa mearga cu ea la banca sa ii puna o suma de bani in cont iar se pare ca toate darile sunt platite pe numele persoanei in cauza
divort cu acordul partilor ,fara copii rezultati din casatorie,partaj facut prin acord de vointa dupa un an de zile sotul constata ca a fost inselat de sotie mai ales ca bunurile dobandite au fost cumparate de la parintii sotului iar aceasta a facut acest lucru ca ficei sotului din casatoria anterioara sa nu ii revina nimic.IN acest moment locuiesc impreuna in celas camin sotul nu isi aduce aminta sa fi semnat acel acord de vointa ,astazi a scos copie leg dupa hotararea judecatoreasca pe care scrie irevocabila pe divort cu recurs in termen de15 zile de la comunicare pe partaj.sentinta a fost data in februarie 2011.as dori sa stiu caile de atac care sunt si daca mai are vreo sansa sa nu ramana in strada mai ales ca sotia nu a adus nici un expert evaluator si sotul nu isi aduce aminte sa fi semnat acordul de vointa la meditori