avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate vickyb

Activitate vickyb

Buna ziua,
va scriu in numele bunicii si parintilor mei referitor la un titlu de proprietate. Situatia este dupa cum urmeaza:
bunica mea a facut demersurile necesare pentru punerea in posesie conform legii 18 si i-a fost eliberat un titlu de proprietate, dar pe un amplasament gresit. Am fost la primarie si am cerut rezolvarea situatiei dar ni s-a spus ca nu se poate face nimic si ca vina este a bunicii mele ca nu s-a prezentat la masurat si din aceasta cauza i s-a repartizat terenul unde a ramas loc.
Paradoxal este faptul ca parintii mei folosesc terenul, pe vechiul amplasament, pentru pascut oile si pentru fanata inca de dupa revolutie si fara intrerupere.
Primaria sustine ca terenul folosit de parintii mei si prins la subventia pe suprafata inca de la inceput nu ne apartine, ceea ce este aberant. Daca terenul ar fi al altcuiva, acea persoana ar fi venit pana acum sa-l revendice.
Cam aceasta ar fi situatia pe scurt.
Intrebarile mele sunt:
1.Este posibila anularea actualului titlu si emiterea unuia nou in care sa fie inscris terenul de pe vechiul amplasament?
2.Care sunt pasii de urmat pentru a face acest lucru?

Va multumesc anticipat.