imi puteti da mai multe detalii?va rog.ce sanse as avea de a mi recastiga demnitatea mea si a copiilor pe care le a calcat in picioare?sper ca ati citit cu atentie mesajul meu pt a mi putea da un rasp
as dori un rasp la probl mea.in urma cu 8 luni ,am fost alungata de acasa de fostul sot acuzandu ma de infidelitate.dupa doua luni ,dupa ce am fost alungata la copii in italia ,am aflat de pe internet ca fostul a intentat divort,neanuntand procuratura unde ma aflu spunand ca am parasit domiciliul si nu stie unde sunt,este valabil pronuntarea divortului atat timp cat fostul stia unde ma aflu ?poate fi tras la raspundere inducand in eroare organele competente ?poate fi pedepsit pt hartuire morala si psihica,amenintari cu moartea?poate fi acuzat pt violarea intimitatii,?viata personala,viata sociala a mea si a copiilor care sunt mari are inca de suferit de pe urma calomniilor lui si a complicilor lui .va rog sa mi rasp:(
am aflat ca citatiile soseau la locuinta unde domiciliam dar nu inteleg cum procuratura poate da crezare unui sot ,fara sa verifice?de fapt e de inteles.orasul e mic iar fostul sot avand relatii a putut sa rezolve tot fara complicatii din partea procuraturii
iar fostul,banuiesc ca nu a dorit sa se stie ca sunt la copiii nostri pt a nu mi da dreptul sa ma apar ,mai ales ca puteam veni cu argumente care l ar fi bagat in alte probleme mai grave,stiind ca timp de 25 ani i am stiut toate afacerile necurate