Va mai necajesc un pic
Am avut 2 procese , amenzi circulatie pt lumini in 2 judete diferite.
Prima judecatorie mi-a dat castig si cea de-a 2 din alt judet nu
Pot sa fac vreo sesizare undeva? are rost?
Mentionez ca s-a facut recurs la ambele la Tribunal ..politia la aceea care am castigat-o
si eu am facut recurs la cea care am pierdut-o
MS!
Solutie: Admite în parte plângerea. Înlocuieşte sancţiunea amenzii contravenţionale aplicate cu avertisment .
Am Castigat !!!! =D> o surpriza placuta , un judecator care a respectat legea !
corect! Atunci jumatate din conducatorii auto care ciscula in oras trebuie amendati ca nu folosesc luminile de intalnire! E85 merge de la buc la siret si sunt o gramada de orase fara variante si trebuie sa mergi prin oras.Una e centura de siguranta care e obligatorie peste tot si una e lumina ..aici e intrerpretabil . Eu circul zilnic prin ORAS(pe unde trece E85) si nu aprind lumina trebuie sa iau amenda non-stop conform teoriei, dar nu am auzit pe nimeni sa ia amenda in oras pt lumini ! Militianu ma vede din alt judet si ce zice...hai sa il iau si pe asta in //// putin.... poate storc ceva. Asta-i ROMANIA noastra!!!
mi-a facut un jurist o contestatie si asta a scris ca cedo..prezumtia de nevinovatie(nush ce caz ANGHEL) etc..
am trimis-o ..acum astept rapsuns sa vad cand e procesu....peste 2-3 luni cred :D
amenda am platit-o ca de nu castig sa nu platesc intreg.
Multumesc de raspunsuri !
P.S. Imi puteti spune cu aproximatie cat ar fi o medie a onorariului celui care se ocupa cu actele? juristu, avocatu..care-o fi .. MS!
pai asa poate sa constate ca nu aveam centura si eu zic ca aveam. eu trebuie sa dovedesc?
reiese ca el e Dumnezu si eu sunt ROMAN :)) ca doar traim in Ro
El poate sa faca abuz oricand doreste in aceste situatii !!! Eu ce dovada pot aduce?
De asta la radar te filmeaza sa aiba dovada! asa poate sa CONSTATE ca cilculam cu 180 in comuna X, eu cum pot sa dovedesc ca nu e adevarat?
am primit o amenda in(accent pe in) localitate(o comuna) pe E85 ca nu aveam faza de intalnire aprinsa.
am primit amenda 140 si 2 puncte penalizare
Daca contest si zic ca le-am avut aprinse ..este cuvantul meu impotriva militianului el neavand nici o dovada, Am vreo sansa sa castig?
ms pt timpul acordat!