avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Activitate madana1984

Activitate madana1984

Si eu am probleme cu o vecina...m-am cam saturat si am decis sa o dam in judecata pentru denunt calomnios.Ce pot sa va spun???Ca sunt cu nervii la pamant(la fel si sotul meu)Ne-a facut cateva reclamatii la politie,suna aiurea la 112(sotul meu este politist si a fost cercetat de nenumarate ori din cauza ei...sotul meu in afara de locul de munca unde detine arma din dotare ,nu mai detine alt pistol-nici nu-i place nici nu mi-am dorit asa ceva la mine in casa-urasc armele).Sotul vecinei i-a facut reclamatie sotului meu ca l-a amenintat cu arma si multe altele.Sotul meu a fost cercetat deoarece am avut parbrizul spart din cauza unei pietricele iar ei ne-au facut plangere la minister ca am facut accident cu masina.M-am saturat...avem si dosarul de NUP al sotului meu plus ca o sa scoatem din arhiva de la politie nenumaratele plangeri si apeluri 112 pe care acestia le-au efectuat.Fara sa va mai spun ca ne terorizeaza ,ne urmaresc ,ne filmeaza cu telefonul mobil...si ce sa va spun ca nu au ce filma ,nu avem avere ...doar o casuta veche din anii 60 pe care am renovat-o si un opel din anul 92...nu facem nimic ilegal si ne intelegem cu toata lumea...suntem o familie modesta cu frica de D-zeu Vreau doar sa-i sperii si sa le cer daune morale.Banii obtinuti o sa-i donez ,jur ,iar din ei o parte avocatului.As vrea sa anexez la dosarul de judecata si o adeverinta medicala deoarece sotul meu pe baza de stres s-a trezit acum 3 luni si cu diabet.Era tot timpul stresat ...Avem sanse sa castigam procesul????