avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Activitate CristianaMihaela

Activitate CristianaMihaela

Va multumesc frumos!
In primul rand, acum sunt studenta la master, anul I, zi. Lucrez fara forme de angajare( fara cm) la o firma. In ultimele 12 luni, am decat o luna si jumatate( octombrie-decembrie 2011) apoi am stat acasa pana in luna martie. De atunci, tin contabiliatea la aceasta firma( ocntabilitate primara) fara sa fiu angajata.
In cadrul facultatii am fost la forma de invatamant Id, iar la master la zi. Am vb cu cineva imi v-a face carte de munca incepand din luna a 7 de sarcina deoarece vreau sa beneficiez de cas in momentul internarii. Mai pot beneficia de concediul de lauzie ( cele 126 zile) iar mai apoi sa iau ccc cu studiile? va multumesc
Va multumesc frumos! Sunt din Craiova. Iar actele necesare cam care ar fii? Va multumesc inca o data!

Si pot beneficia chiar daca am fost la forma de invatamant cu taxa? pt ca si la universitate si la master urmez aceeasi forma de invatamant: cu taxa!
Buna ziua! Ma numesc Cristiana Busu si sunt insarcinata in 25 de saptamani( adica 6 luni). In prezent, urmez cursurile de master ale Universitatii din Craiova- Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor Craiova- Specializarea Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor. Sunt studenta la zi in cadrul acestor cursuri, in anul I, forma de invatamant cu taxa. In luna august, mai spre final, urmeaza sa nasc. Pot beneficia de vre-un ajutor ceva vreo idemnizatie pentru cresterea fetitei? unde si cand pot depunde dosarul pentru aceasta? Va multumesc din suflet!