avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate dragalasha_mititika

Activitate dragalasha_mititika

Răspuns la discuția In legatura cu o sussesiune...
consilierjr a scris:

fara un proces pe cale de judecata nu se va face nimica!:P


ma refeream de unde scot actele necesare deschiderii unui proces... dar chiar azi am luat legatura cu un avocat bun si o sa incepem sussesiunea
Răspuns la discuția In legatura cu o sussesiune...
Si nici nu stiu ce proprietati are acea matusa, adica daca si ea are rol pe ceea ce are sau act vanzare cump.
Tatal prietenului meu e mort de 7 ani. Bunicii acestuia sunt morti de cca 2 ani. Bunicii acestuia a avut 4 copii(care la randul lor au avut copii). Dintre care mai traieste doar o matusa a prietenului meu si verisorii acestuia. Problema e ca aceasta matusa s-a facut stapana pe tot ce inseamna proprietatile ramase: pasuni, paduri, case, tot. Iar doamna aici in cauza a vandut padurea, sau a taiat-o toata cu ajutorul mafiei locale care se ocupa cu taierea lemnului din paduri. O alta problema e si primaria comunii care nu coopereaza( l-a trimis pentru o copie dupa certificatele de deces a bunicilor tocmai la municipiu, cand puteau sa elibereze acestia.). Ce putem face sa isi recopere acesta toata parte de care are dreptul prietenul meu? Cui sa ne adresam avand in vedere ca in acea comuna si poate si mai sus este o intraga mafie de taiere ilegala a lemnului si vindere a acestuia, iar noi ar trebui sa revendicam o padure deja vanduta acestora?

Copii bunicilor nu au avut proprietatile, doar au avut rol. deoarece bunicii erau veterani de razboi si pe vremuri nu plateau taxe. Ce este acest rol? Isi poate face si prietenul meu? Ce drepturi ar avea? Partea care i-ar cuveni prietenului meu ar fi casa tatalui si aprox1 ha de padure.
Termin acum facultatea si stiu din experienta anterioara de la liceu ca m-am inscris la somaj dar nu l-au dat pt ca am intrat la facultate. Acum ca termin si nu ma angajez, ma pot inscrie? Pot beneficia de acest ajutor? De amintit ca eu in anul 2 am lucrat undeva cu carte de munca 1 an in capat. Ma afecteaza cu ceva?
Si reclamatia aceea la Administratia Finantelor Publice ce ar trebui sa contina? Poate afla persoana ca eu am facut reclamatia?
Amenda ar fi 160 si politia spune ca prin faptul ca a facut reclamatie se face si martor la treaba asta, dar ar fi cuvantul meu importiva lui. Bine ar mai fi si vecinii dar nu CRED ca cineva s-ar baga in treaba asta.
Eu si prietenul meu stam la mine de 3 ani. Eu figurez cu domiciliul aici, el nu.
Problema a aparut cand prietenul meu si cu mine am fost martori la un act de vandalism a usii unui vecin de catre alt vecin mai invarsta. Prietenul meu s-a pus martor iar acest vecin ca sa se razbune a facut reclamatie la politie cum ca prietenul meu nu figureaza cu domiciliul aici. De la politie i-a dat o luna sa isi faca mutatie pe adresa asta. Ideea e ca nu sunt proprietar, tata e. Si tata nu e acasa. Vine abia in august. Cum pot face sa impac si capra si varza? Se poate si fara mutatie? Totusi nu ar vrea prietenul meu sa plateasca amenda. Cum o sa constate politia ca prietenul meu locuieste la mine ? Si pe deasupra el (un mosneag la 70 ani, singur, divortat) tine minore care merg la liceu in gazda fara contract, fara mutatie. Si se ia de mine. Pot sa fac ceva? Se poate face ca si cum prietenul meu ar sta cu chirie la mine? Sau nu stiu fara mutatie?