avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca termin facultatea si nu ma angajez beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca termin facultatea si nu ma angajez beneficiez de somaj?

Termin acum facultatea si stiu din experienta anterioara de la liceu ca m-am inscris la somaj dar nu l-au dat pt ca am intrat la facultate. Acum ca termin si nu ma angajez, ma pot inscrie? Pot beneficia de acest ajutor? De amintit ca eu in anul 2 am lucrat undeva cu carte de munca 1 an in capat. Ma afecteaza cu ceva?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:55, 23 Mai 2012
1. - In termen de 60 de zile de la data absolvirii sa va inregistrati la Agentia de Somaj.
- Daca in aceste 60 de zile nu vi se ofera sau nu gasiti un loc de munca veti primi indemnizatie de somaj timp de 6 luni (250 lei lunar).

2. - La data inregistrarii la Agentia de Somaj nu trebuie sa urmati cursurile unei unitati de invatamani si sa nu fiti sub un contract individual de munca (CIM).
- Nu conteaza daca ati avut un CIM inainte de a va inregistra la Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Drept la somaj laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua am o nelamurire anul acesta am terminat masterul în contabilitate nu am gasit de lucruas vrea sa stiu dc ma pot inscrie la somaj, cat este acesta, ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa masterat EDWARD85 EDWARD85 BUNA! DACA AM LUCRAT PE TIMPUL FACULTATII APOI NU AM MAI LUCRAT SI M-AM INSCRIS LA UN MASTER PE CARE L-AM FINALIZAT PE 10 IULIE MAI POT BENEFICIA DE AJUTOR DE ... (vezi toată discuția)