Tatal prietenului meu e mort de 7 ani. Bunicii acestuia sunt morti de cca 2 ani. Bunicii acestuia a avut 4 copii(care la randul lor au avut copii). Dintre care mai traieste doar o matusa a prietenului meu si verisorii acestuia. Problema e ca aceasta matusa s-a facut stapana pe tot ce inseamna proprietatile ramase: pasuni, paduri, case, tot. Iar doamna aici in cauza a vandut padurea, sau a taiat-o toata cu ajutorul mafiei locale care se ocupa cu taierea lemnului din paduri. O alta problema e si primaria comunii care nu coopereaza( l-a trimis pentru o copie dupa certificatele de deces a bunicilor tocmai la municipiu, cand puteau sa elibereze acestia.). Ce putem face sa isi recopere acesta toata parte de care are dreptul prietenul meu? Cui sa ne adresam avand in vedere ca in acea comuna si poate si mai sus este o intraga mafie de taiere ilegala a lemnului si vindere a acestuia, iar noi ar trebui sa revendicam o padure deja vanduta acestora?
Copii bunicilor nu au avut proprietatile, doar au avut rol. deoarece bunicii erau veterani de razboi si pe vremuri nu plateau taxe. Ce este acest rol? Isi poate face si prietenul meu? Ce drepturi ar avea? Partea care i-ar cuveni prietenului meu ar fi casa tatalui si aprox1 ha de padure.
Recuperare pamant
Ramona9
Buna ziua,
Am o problema cu o mostenire. Bunicul meu care a murit acum 22 de ani a detinut 45 ha de pamant...a avut 5 copii (dintre care 3 buni - tatal meu, ... (vezi toată discuția)