avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare pamant

Buna ziua,
Am o problema cu o mostenire. Bunicul meu care a murit acum 22 de ani a detinut 45 ha de pamant...a avut 5 copii (dintre care 3 buni - tatal meu, un unchi si o matusa). Problema e ca dupa 10 ani de la moartea bunicului, matusa mea si-a cerut drepturile cu privire la pamantul respectiv si se pare ca l-a luat pe tot. Matusa a murit de 2 ani, iar mostenirea de la bunicul meu a trecut in proprietatea copiilor ei, adica a verisorilor mei. Acum 3 ani am facut o cerere la primarie ca pentru pamantul ce a mai ramas sa primim titlu de proprietare...dar surpriza...au mai ramas doar 66 de ari din 45 de ha. Ce pot sa fac? Mai pot recupera ceva? Am inteles ca exista o lege care anuleaza dreptul la proprietate daca mostenitorul nu-si cere drepturile in decurs de nu stiu cati ani.
Va rog sa ma ajutati si cu niste legi. Multumesc

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune cu pamant mostenit celdecolo celdecolo Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei probleme: am mostenit,impreuna cu 2 verisori care sunt frate si sora,3 ha de pamant agricol. Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire catalina123456 catalina123456 Sunt din Constanta ....am si eu o mare problema.. daca mi-ati putea da un raspuns printr-un e`mail...as vrea sa ma reprezentati in judecata,in 2 ... (vezi toată discuția)
Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda? dorel13 dorel13 Sunt mostenitorul tatalui meu care era impreuna cu 2 frati pe un titlu de proprietate(este vorba de 5 ha pamant)unde autor era bunicul meu decedat inainte de ... (vezi toată discuția)