avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura speciala- ce trebuie sa cuprinda?

Sunt mostenitorul tatalui meu care era impreuna cu 2 frati pe un titlu de proprietate(este vorba de 5 ha pamant)unde autor era bunicul meu decedat inainte de emiterea acestui titlu de proprietate. Toti cei 3 frati au murit si ei. Fiecare a avut copii. Eu sunt mostenitoarea tatalui meu, un frate de al tatalui are 3 copii in viata care au facut dezbatere mostenire in instanta pt. casa si un alt teren detinut de tatal lor. Al treilea frate al tatalui meu are si el 5 copii dar unul este mort (inaintea unchiului meu) si are si el la randui 5 copii din care 4 sunt plecati in strainatate. Sper ca m-ati inteles pana acum!!!! Ei bine, am vorbit cu verisorii mei si (pana in prezent) sunt de acord sa vindem acest pamant dar sa ma ocup eu de tot. Ei sa-mi dea procura sa-i reprezint peste tot( probabil succesiune, cadastru, vanzare...... nu stiu daca ar mai fi ceva) sa platesc peste tot si la sfarsit sa le dau ce li se cuvine. Ok! Vreau sa fac acest lucru. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac? Daca imi fac o procura speciala (doar pt. acest pamant nu pt. alte mosteniri ) pot sa-i reprezint peste tot? Ce trebuie sa-i cerem notarului sa scrie in procura? Copiii verisorului meu decedat vor face acelasi fel de procura sau aceea va suna altfel?

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral? dorel13 dorel13 Am un titlu de proprietate(teren extravilan) pe numele bunicului,mort inainte de emiterea titlului. Pe acest titlu sunt trecuti ca mostenitori copiii lui, ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor. cum se poate dobândi când nu se prezintă toți succesibilii la notar? dorel13 dorel13 Suntem 4 frati. Unul dintre frati a murit inaintea mamei noastre. fratele avea sotie si copii. Parintii nostrii sunt morti de peste 10 ani si nu am dezbatut ... (vezi toată discuția)
Bună seara, vreau să-mi fac acte pe casă, însă terenul aparține ... Buța Nelu Buța Nelu Bună seara, vreau să-mi fac acte pe casă, însă terenul aparține unui titlu de proprietate comun (5 persoane, printre care și tatăl meu care a decedat). ... (vezi toată discuția)