Sunt din Constanta ....am si eu o mare problema.. daca mi-ati putea da un raspuns printr-un e`mail...as vrea sa ma reprezentati in judecata,in 2 procese...intr-unul este vorba de o casa parinteasca nedezbatuta...iar in al doilea de un pamant lucrat timp de 20 de ani fara acordul meu,implicit si a celorlalti mostenitori......
la casa= mostenire nedezbatuta.....casa fiind a bunicilor mei...bunicii mei au avut 5 copii..unul dintre ei fiind tatal meu....din acesti 5 copii in viata au mai ramas 2,un unchi si o matusa..in casa a ramas acest unchi.....ani de zile sa stiut ca acea casa este nedezbatuta....numai ca acum cateva zile nepoata mea mi-a aruncat in fata cateva vorbe,cum ca al meu bunic le-ar fi lasat un testament,ceea ce este exclus ..el a murit din senin..nu se astepta nimeni sa moara..si stiu si de la tatal meu ca nu a dezbatut absolut nimic.....problema este ca familia unchiului meu fiind mai avuta asa..a impartit in stanga si in dreapta si ani de zile s`a musamalizat problema...iar mai nou auzind de judecata a trecut tot ce avea pe numele copiilor lui....am nevoie de un avocat care sa stie cum si ce acte sa ceara...pentru ca ei sunt in complicitate si cu cei de la primarie...
la pamant=este vorba de 6ha jum de pamant,ea trebuind fi impartita in mod egal celor 5 frati....cum am mai spus si mai sus,3 dintre ei fiind morti ar trebui ca,copii acestora sa ramana ca si proprietari.....in anul 1993 cand sa impartit acest pamant.....tatal meu era mort,eu mai avand inca 2 frati...atunci in lege sa dadea putin mai mult copiilor fara un parinte..din cate m-am interesat si eu este vba de 1/4.....acum varul meu a vazut titlul de proprietate unde erau trecuti doar 3 dintre frati..respectiv acest unchi,un alt unchi decedat ulterior ...si eu impreuna cu cei doi frati reprezentandu-l pe tatal nostru...deci matusa si inca un frate nu sunt trecuti......acest unchi a muncit aceste ha de pamant,ma refer la partile noatre nu de partea lui respectiv 1ha jum ,timp de 20 de ani fara ca noi sa stim nimic ,fara semnatura noastra....a retras pamantul din asociatie si la muncit in particular de unde a avut foarte multe de castigat si din partea UE....diferite subventii.....Mentionez ca eu nu detin niciun titlu de proprietate,ne stiind de existenta acestui pamant pana acum 1 luna de zile...
Ma gandesc ca poate imi puteti daun raspuns si in cel mai scurt timp sa putem colabora.....Pamantul se afla in judetul Tulcea...
Multumesc, o zi buna in continuare
1) ”la casa= mostenire nedezbatuta.....casa fiind a bunicilor mei”, solicitați notarului locului ultimului domiciliu a defunctului, dezbaterea succesorală ;
2) idem pt. ”la pamant=este vorba de 6ha jum de pamant,ea trebuind fi impartita in mod egal celor 5 frati....cum am mai spus”;
3) după aceea puteți angaja un BUN avocat DACÃ mai aveți nevoie.
Obtinere mostenire
io_Aky
Buna ziua,
Sunt nou pe acest forum si sper ca am postat la sectiunea corecta, si ma adresez cui trebuie.
Nici nu stiu de unde sa incep povestea mea, ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica
LUMITM
Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)