avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate anamaria1983

Activitate anamaria1983

Subiect: Blocare acces drum privat comun
Buna ziua,
Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema:
Sunt proprietara unui teren situat intr un cartier rezidential. Accesul la teren se face pe un drum de exploatare, iar din acest drum intru pe o alee care a fost cedata de proprietarii care au terenuri in zona. De vreo jumatate de an o vecina care are casa in zona si are iesirea din curte exact in drumul principal, mai exact in DE 55, a blocat drumul, ne am trezit ca a pus un gard din sarma spunandu ne ca ea are autorizatie de imprejmuire pe respectivul teren. In cadastrul terenului meu, apare acel drum, in PUZ apare, insa nu a avut nimeni puterea sa ii dea jos gardul. Am facut reclamatie la primarie, la prefectura si nu s a rzolvat nimic. Raspunsul prefecturii a fost ca va solutiona primaria iar primaria nu rezolva nimic, ne amana ca se va rezolva.
Ce mai pot face in acest caz?? Unde mai pot merge sa fac reclamaties?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Probleme cu arhitectul
Nu mai are nimeni nici o parere??:((
Răspuns la discuția Probleme cu arhitectul
Sunt din Craiova si am vb cu un avocat de aici si mi a spus ca nu am ce sa ii fac... eu am apelat la dvs sa imi spuneti daca exista o baza legala in acest sens, daca il dau eventual in judecata am castig 100% pt ca nu mai vreau sa pierd alti banii cu acest om dandu l in judecata si sa nu rezolv nimic. Ma gandesc ca daca s a comportat in acest fel si nici nu sia mai pus problema sa mai faca ceva pt mine, intr un fel parca ii parea bine ca renunt, nu a insitat deloc, cel putin sa incerce sa mai vb pe marginea proiectului ca sa mai ajungem la un consens. Ma gandesc ca el stie mai bine decat mine ca nu am ce sa ii fac, nu exista lege pt asa ceva:)) nu stiu...
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
In urma unei discutii avute cu un arhitect pe margine efectuarii de catre acesta a unui proiect am ajuns la o intelegere in ceea ce priveste aspectul casei cat si contravaloarea acestuia.Toate bune si frumoase, i-am dat omului un avans de 3500 lei s-a apucat de treaba insa din luna februarie nu inaintam deloc, el nu face ceva sa imi placa, adica a facut o varianta de proiect pe care am incercat sa o mai modificam putin si nu reusim sa ne mai intelegem deloc.
Mentionez ca pt suma de 3500 de lei nu am primit nici o chitanta, nu exista nici un contract intre mine si el. Astazi am fost la el si i am spus ca vreau sa incetam colaborarea si mi a spus: "OK, mi a dat inapoi actele de le aveam pe la el, gen cadastru, etc. iar de bani a spus ca nu are ce sa imi mai dea inapoi ca el a muncit si si a pierdut timpul cu mine ba mai mult imi dadea de inteles ca ar trebui sa ii mai dau eu:)))
Va intreb este corect ceea ce face el cu mine?? Este legal? Am vreo sansa sa mai recuperez acest avans de 3500lei? Pana la urma o chitanta cred ca mai pot obtine de la el ca sa am un doc care sa ateste ca i am dat acesti bani... Ce mai este de facut?