avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate autohut

Activitate autohut

Buna ziua

Am tot cautat dar nu am gasit raspuns la aceasta intrebare.

Ce trebuie sa fac ca sa modific sediul social fara activitate al unei societati nou infiintate in sediu social cu activitate?

Multumesc
Răspuns la discuția Inregistrare in scopuri de TVA
Multumesc pentru raspunsul prompt. Mai am cateva intrebari:
1. Ma pot inregistra in scopuri de TVA daca nu am punct de lucru si sediul social este fara activitate?
2. Unul din asociati / administratori mai detine calitatea de administrator si asociat intr-o alta societate care momentan este suspendata si urmeaza sa intre in lichidare. Poate fi o problema?
Multumesc
Buna ziua

Am infiintat acum o saptamana un SRL cu 3 asociati si 3 administratori. Am optat sa fim platitori de TVA si sediul social este fara activitate. Sediul social este casa unuia dintre asociati. Activitatea este un magazin online.
Am mers la ANAF pt a depune formularul de inregistrare fiscala si am aflat ca ne trebuie sediu social cu activitate sau punct de lucru pentru a obtine codul TVA. Am inteles de asemenea ca va veni Garda Financiara in control. Ce inseamna acest control? Vor sa vada daca exista fizic acel sediu social/punct de lucru sau vor sa gaseasca toate autorizatiile de functionare si asa mai departe?
Cum se poate deschide punct de lucru la sediul social?
Multumesc anticipat
Razvan