avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Activitate nume_Florin

Activitate nume_Florin

Multumesc pentru informatie, si sa stii ca din toate firmele la care a lucrat asta e singura de la care am reusit sa obtin ceva, si totodata perioada cea mai mica, intreprinderile la care a lucrat mai mult (2 ani Sc.Bulgari Srl si 2 ani Textila Lugoj) nu am reusit de nici o culoare sa obtin ceva. Asta-i realitatea in care traim! Succes si tie!
Buna ziua,
Va contactez in numele mamei mele cu o nelamurire, si anume faptul ca e lucrat timp de 6 luni intre dec 1980 si mai 1981 la fabrica de cauciuc Brasov, pentru care acum ar dori sa obtina o adeverinta din care sa reiasa grupa de munca si mai ales sporurile de conditii grele de munca, lucru in schimbul 3. Dupa mai multe telefoane, am fost redirectionati catre o anumita firma SC.UBERUM.Srl care ar detine arhivele societatii, si care elibereaza adeverinte contra cost (100 Ron). Acum intrebarea, pana la urma urmei este dreptul fostului angajat de a avea acces la datele si conditiile fostului loc de munca fara alte costuri, este legala aceasta firma, si daca da, adeverintele eliberate sunt recunoscute de casele de pensii?
Va multumesc anticipat!