fetei i+a dat drumul de la spital in seara accidentului.... am declarat accidentul... a venit politia.. nu am baut.... in afara de accident nu am facut nimic gresit...am vorbit astazi cu fata... a zis ca nu vrea nimic... nu vrea sa se ajunga la tribunal... sper sa fie totul ok
ieri am fost implicat intr-un accident rutier... o femeie a pus piciorul pe trecerea de pietoni... eu am venit cu motocicleta... aveam cam 50 km pe ora.. mi-am dat seama ca nu pot sa o evit,... am tras stanga.. am franat,,, am derapat si am cazut.. si din cazatura am lovit-o cu piciorul meu sau cu roata pe ea,, am lovit-o la titbie.. a fost la spital.... de acolo i-a spus k nu are fractura... si i-a dat drumul seara acasa.... am vorbit cu ea .. a zis ca nu are pretentii ca nu vrea sa ajungem la judecata.. ce trebuie sa fac in continuare? trebuie sa o duc eu pe ea la politie sa dea declaratie.. sau o cheama politia.... presupun ca mi s-a deschis si dosar penal... dar o data ce da declaratie k nu are pretentii.. se inchide dosarul penal?? cum trebuie sa procedez? eu vreau sa stiu daca dupa toate astea raman cu cazier.. sau alte probleme juridice?