avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate sergiu1988

Activitate sergiu1988

Răspuns la discuția Accident rutier - consecinte
va multumesc pentru informatiile oferite..... mult succes si voua in continuare!
fetei i+a dat drumul de la spital in seara accidentului.... am declarat accidentul... a venit politia.. nu am baut.... in afara de accident nu am facut nimic gresit...am vorbit astazi cu fata... a zis ca nu vrea nimic... nu vrea sa se ajunga la tribunal... sper sa fie totul ok
dar odata data declaratia de persoana vatamata in care spune ca nu are pretentii... dosarul penal se incheie??? sau se anuleaza? ce se intampla cu el?

ieri am fost implicat intr-un accident rutier... o femeie a pus piciorul pe trecerea de pietoni... eu am venit cu motocicleta... aveam cam 50 km pe ora.. mi-am dat seama ca nu pot sa o evit,... am tras stanga.. am franat,,, am derapat si am cazut.. si din cazatura am lovit-o cu piciorul meu sau cu roata pe ea,, am lovit-o la titbie.. a fost la spital.... de acolo i-a spus k nu are fractura... si i-a dat drumul seara acasa.... am vorbit cu ea .. a zis ca nu are pretentii ca nu vrea sa ajungem la judecata.. ce trebuie sa fac in continuare? trebuie sa o duc eu pe ea la politie sa dea declaratie.. sau o cheama politia.... presupun ca mi s-a deschis si dosar penal... dar o data ce da declaratie k nu are pretentii.. se inchide dosarul penal?? cum trebuie sa procedez? eu vreau sa stiu daca dupa toate astea raman cu cazier.. sau alte probleme juridice?