avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Activitate selon

Activitate selon

Răspuns la discuția permis expirat
imi cer scuze pentru intarziere.. va multumesc mult pentru raspuns, ati avut dreptate, permisul a fost anulat prin neprezentare, dar a fost gasit in baza de date, si problema s a rezolvat !
inca o data, va multumesc.. !
Răspuns la discuția permis expirat
multumesc pentru raspuns - dar am fost la un agent de circulatie, apoi, la altul..ambii au verificat si mi au spus ca nu figurez cu permis in baza de date a politiei rutiere..probabil ca nu am fost reactualizat in baza de date... . nu aveam cum sa primesc acasa permisul, situatia mea fiind mai veche de 3 ani.. ( cam 11- 12 ani ) o sa merg la SPC Buc. ideea este ca nu stiu ce acte imi sunt necesare.. le as fi luat cu mine ..
Discuție permis expirat
o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se mai poate face pentru a intra in posesia lui acum ? ce acte, dovezi, trebuiesc, in conditia in care se spune ca nu mai figurez in baza de date cu permis ? nu exista copie dupa cel vechi si nici dovada eliberata pt 15 zile de atunci:! multumesc !