imi cer scuze pentru intarziere.. va multumesc mult pentru raspuns, ati avut dreptate, permisul a fost anulat prin neprezentare, dar a fost gasit in baza de date, si problema s a rezolvat !
inca o data, va multumesc.. !
multumesc pentru raspuns - dar am fost la un agent de circulatie, apoi, la altul..ambii au verificat si mi au spus ca nu figurez cu permis in baza de date a politiei rutiere..probabil ca nu am fost reactualizat in baza de date... . nu aveam cum sa primesc acasa permisul, situatia mea fiind mai veche de 3 ani.. ( cam 11- 12 ani ) o sa merg la SPC Buc. ideea este ca nu stiu ce acte imi sunt necesare.. le as fi luat cu mine ..
o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se mai poate face pentru a intra in posesia lui acum ? ce acte, dovezi, trebuiesc, in conditia in care se spune ca nu mai figurez in baza de date cu permis ? nu exista copie dupa cel vechi si nici dovada eliberata pt 15 zile de atunci:! multumesc !