avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate intrebare30

Activitate intrebare30

Răspuns la discuția custodie comuna
in primul rand , imi cer scuze dar e prima oara cand postez pe aces forum si nu am stiut ca "trebuie sa intreb separat".
in al doilea rand v-am scris aici exact cum scrie in hotarare, nu dupa ce imi aduc aminte. ca nu v-am scris si restul conditiilor, a fost pur si simplu din motivul ca acestea nu se refera la iesirea minorului din tara, ci au ca obiect alte situatii.
daca mi-am permis sa pun aceasta intrebare a fost pentru unicul motiv ca, desi i s-a explicat ca nu poate iesi din tara cu minorul fara o procura din partea tatalui acestuia,( avand la baza hotarea instante ce cuprinde tranzactia) mama minorului considera ca poate - citez - "pacali vamesii. nu stau ei sa citeasca."
Motivatia ei mi s-a parut pur si simplu jignitoare in primul rand fata de tatal minorului cat si fata de atoritatile vamale. Astfel am avut curiozitatea sa aflu daca au existat cazuri de astfel de "pacaleli". Va multumesc.
imi cer scuze dar probabil s-au incurcat spetele..:)..eu am alta speta fata de ce a alinei andreea. speta mea se refera la faptul ca daca intr-o sentinta pronuntata in 2010 si in care, avand la baza tranzactia partilor, se acorda custodia unica mamei dar cu respectarea anumitor conditii printre care si conditia "minorul nu va putea iesi din tara cu un parinte fara acordul celuilalt parinte.", mai poate mama sa iasa cu minorul fara acordul tatalui?

daca este prevazut in sentinta ca s-a acordat custodia unica mamei, dar cu respectarea anumitor conditii, printre care si " minorul nu va putea iesi din tara cu un parinte fara acordul celuilalt parinte.", mai poate mama sa iasa cu minorul fara acordul tatalui?
...banuiesc ca doar intr-un singur mod, "profitand" de neglijenta vamesilor prin necitirea cu atentie a sentintei...