avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate andreibma

Activitate andreibma

salut

acum o luna de zile am fost implicat intr-un scandal la un bar . Totul a inceput de la niste indivizi pe care eu nu ii cunosc si cand am vazut ca se ingroasa treaba am vrut sa plec impreuna cu cei trei prieteni acasa . Cand am iesit afara din bar un individ necunoscut ma lovit cu un obiect contondent in cap fapt care a rezultat ducerea mea direct la spitalul judetean . Acolo a venit politia dupa mine si la un interval scurt de timp mi-a luat declaratia pe care eu nu mi-o aduc aminte foarte bine . Am fost sa imi scot certificat medico-legal. Dupa cateva saptamani de la incident mi-a venit acasa doua amenzi : una de la unitatea de politie (dar nu de la agentul care mi-a luat declaratia) si una de la jandarmerie la care eu nici nu am dat nici o declaratie (amandoua amenziile fiind trimise prin posta romana recomandate, fara sa fiu avertizat ca ma amendeaza si amandoua sunt date pentru aceeasi fapta tulburarea ordinii publice ) . Mentionez ca amandoua ma incrimineaza pe mine ca fiind provocatorul .
cea ce ma enerveaza este ca politia are un martor si jandarmeria alt martor . Si amandoi prieteni mei au primit de la politie amenda contraventionala cand unul dintre ei nici nu a iesit afara cand eu am fost batut si celalat a fost lovit cu bata in umar . Am facut contestatie dar nu stiu ce sa fac sa ma duc sau nu .

Multumesc.