avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Activitate dnadaa1973

Activitate dnadaa1973

Răspuns la discuția evacuare
pai mi-a zis ca nu ma mai primeste si cand vin de la servici imi arata niste acte si nu mai pot intra in casa in urma a ce vad.
Răspuns la discuția evacuare
cum am mai spus ordonanta presedentiala de avacuare , pe care mi-a intentat-o,a fost respinsa ca nefondata si ma gandesc cum ar putea sa ma evacueze din moment ce a pierdut procesul.
Discuție evacuare
buna,am si eu o problema si anume aceea ca fostul meu sot ma ameninta ca odata iesita din casa lui nu ma mai primeste cu toate ca desii este proprietarul apartamentului ,m-a dat in judecata prin ordonanta presedentiala de evacuare si a pierdut ca fiind nefondata ,a facut recurs dar inca nu a aparut termenul de judecata si in afara de asta a trebuit sa-mi scot carte de identitate provizorie de identitate deoareca mi-a furat buletinul(am facut plangere la politie)dar figurez in continuare la aceeasi adresa .Aspus ca are acte prin care imi interzice sa mai intru in casa pentru ca el este proprietar si nimeni nu-l poate obliga sa ma primeasca in casa.va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.