avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Activitate pop82

Activitate pop82

am inteles perfect.Va multumesc si va sunt recunoscator. Toate cele bune si tine-ti-o tot asa ca faceti un mare serviciu oamenilor in imposibilitatea de a se informa.
Multumesc foarte frumos pentru raspuns. Am sa incerc sa scriu ce am inteles si va rog sa ma corectati daca gresesc. Daca divortam si facem partajul la notar, vom plati o taxa de 3% din valoarea imobilului( bunurile care sunt la comun), daca divortam la judecatorie si facem partajul acolo nu vom mai plati acea taxa de 3%( sau unde o platesc..ca sa o recuperez...si cum o recuperez, in care procedura). Eu va scriu deoarece nu sunt in tara..iar daca reusesc sa ajung ( daca compania imi permite debarcarea mea pentru o saptamana 2) vreau sa stiu mai exact ce am de facut...sa am mai multe informatii.
astept raspunsul dumneavoastra si va multumesc inca odata
pai noi nu avem inca buletinele schimbate...am incheiat contractul cu banca..acum 3 luni.
Cand dinvortez vreau sa solicit si partajul, ea precizand pentru moment, ca nu are nevoie de nimic. Eu asta nu intzeleg, cum ajung sa schimb acele acte daca ea este deacord de prima oara, de cand dam divortul.
si daca ma intzeleg pe cale amiabila, unde se face partajul la apartament. Eu pot demonstra, da, ca nu a avut nici o contributie, in cazul in care nu e deacord. Am pus ambele ipoteze...ca nu stiu daca accepta sau nu. Ea mi-a zis ca e deacord..dar cand ajung acasa..nu stiu ce v-a fi.
Buna ziua, as dori ajutorul dumneavoastra deoarece nu sunt in tara si nu pot lua legatura cu nimeni referitor la problema mea. Sunt navigator si as dori sa imi spuneti dupa ce divortez, pe cale amiabila sau judecatoreasca, cum fac sa schimb actul casei care aceasta fiind dobandita prin programul prima casa 4. Tin sa mentionez ca suntem de 4 ani impreuna iar de 9 luni casatoriti. La incheierea contractului intre mine si banca...si ea a fost mentionata in contract..ca proprietar, dar totodata ea fiind sub tutela mea neavand salariu, deci fiind in incapacitate de a plati aceste rate.
As dori sa stiu care e procedura de intrare in posesie a acestuia daca divortul se va face pe cale amiabila si care este procedura daca va fi prin ordin judecatoresc. Tin sa mentionez ca sotia dupa achizitionarea apartamentului s-a angajat.
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra urgent, pentru a solicita totodata debarcarea mea..in vederea solutionarii acestei cauze.