Sa inteleg ca pot beneficia de indemnizatie de somaj si fara sa radiez pfa-ul.... deci, nu e nevoie sa radiez pfa-ul, nu ma va impiedica existenta lui...ba dimpotriva ma poate ajuta? vreau sa fiu sigura ce se poate face in cazul acesta, pt nu as vrea inca sa renunt la pfa...poate pe viitor ma va ajuta la ceva...zic si eu...
Veniturile din aceasta activitate trebuie sa nu depaseasca 500lei lunar.... Media? ca au fost luni in care veniturile au fost 0 dar au fost si luni in care veniturile au depasit 900lei... media e undeva la 400 lei
Am si eu o problema....anul acesta voi termina Facultatea de Stiinte Economice, voi primi somaj daca am certificat de inregistrare...pfa:sorry:? Din august 2011, am fost inscrisa la Asigurari de Viata:#-o...iar acolo am fost obligata sa am pfa... pe 21 mai 2012 mi-am dat demisia, iar contractul de mandat se va rezilia cu data de 1 iunie. Ce ma sfatuiti sa fac in cazul acesta sa nu pierd indemnizatia de somaj? inca nu am fost la Registrul Comertului sa inchid PFA-ul...mi-e teama sa nu fie vreo taxa de inchidere.... daca renunt la PFA, mai am vreo sansa la indemnizatia de somaj? va multumesc!