avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Activitate Ana3

Activitate Ana3

Discuție Calomnia
Buna ziua
In prezent ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta, sunt calomniata in mod constant de catre o persoana care locuieste in acelasi imobil cu mine. Mentionez ca nu am avut nicio discutie contradictorie cu aceasta persoana dar pentru ca doreste sa plecam din acel imobil ne calomniaza constant pe mine si familia mea. Despre mine spune tuturor vecinilor si cunoscutilor ca ofer toata gama de servicii sexuale tuturor doritorilor pe bani si in toate locurile insalubre, ceea ce nu este adevarat( sunt o persoana cu studii universitare si postuniversitare, casatorita si cu un copil minor in intretinere) iar despre sotul si copilul meu sustine ca sunt de etnie roma ceea ce este un neadevar. Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri legale pot inteprinde contra acestei persoane deoarece am vazut ca in actualul cod penal art. 205 a fost abrogat. Nu pot permite acestei persoane sa "mearga" mai departe cu aceste calomnii deoarece in prezent la actualul loc de munca detin funtie de conducere si imi este grav afectata imaginea publica si nu in ultimul rand copilul meu copilul meu este afectat psihic deoarece copiii ii spun ca este pui de rom iar mama sa este o femeie de moravuri usoare. Unde si cui ma pot adresa, acum in 2012, pentru a opri aceasta persoana sa ne mai calomnieze? Va rog ajutati-ma cu un raspuns. Va multumesc