avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Activitate NIKO21212

Activitate NIKO21212

Răspuns la discuția SANTAJ?
Buna ziua,

Am incercat sa stau de vb cu ea.
Am vorbit si cu avocata dansei insa nici vorba ca situatia sa se rezolve.
Ce ma sfatuiti?
Nu as vrea sa ajung prin tribunale pentru-ca nu am timp de umblat.
Sa il instiintez pe rector?
Cu cine sa vorbesc?

Va rog mult dati-mi un sfat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc din tot sufletul! Sa va ajute D-zeu in tot ceea ce faceti si sa aveti parte de tot ce este mai bine! Succes va doresc din inima!
Multumesc pentru raspuns.
Am vb cu avocata dansei iar ea mi-a spus in prima faza inainte sa vorbeasca cu avocata ca o sa rezolvam problema iar dupa aceea mi-a spus ca o sa faca plangere pentru santaj.
Am sa postez aici sms-urile transmise catre dansa sa fie situatia mai clara.Am sa va rog din suflet sa imi spuneti daca considerati aceste sms-uri ca pe un santaj.
Discuție SANTAJ?
Buna ziua.
Am intampinat o problema de curand,am sa va explic in cele ce urmeaza cat mai detaliat posibil si sper sa primesc un raspuns rapid si in caz de nevoie o colaborare cu unul dintre dvs.
Sunt studenta in anul IV la o facultate.Pana aici am ajuns cu greu dand bani in stanga si in dreapta pentru a putea termina aceasta facultate avand in vedere faptul ca eu lucrez foarte mult si sunt plecata prin tara mai mereu.
Am hotarat impreuna cu secretara sefa de la facultate sa ii dau ei sume de bani pentru a putea fi totul in regula.
Intru-cat nu am reusit sa mai dau pe la facultate de ceva vreme m-am trezit ca vrea sa ma exmatriculeze chiar acum cand sunt in prag de licenta.
Am stat de vb cu ea si i-am explicat ca este in regula daca vrea sa ma exmatirculeze insa in acest caz imi vreau banii inapoi.
I-am dat un sms prin care i-am explicat situatia iar dansa a plecat la avocata ei si ma trezesc ca vrea sa imi faca plangere de santaj.:((
Va rog in suflet spuneti-mi ce as putea sa fac in aceasta situatie.
I-am spus ca detin inregistrari cu momentele in care i-am dat banii iar ea vrea sa imi faca plangere de santaj. Imi pot recupera banii?
Vreau sa o sun sa incerc sa vb cu dansa dar nu raspunde.Sa sun la facultate?
Nu vreau sa ii fac rau.:((
Tot ce vreau acum este sa imi recuperez banii daca tot nu am intrat in licenta.
UN SFAT,VA ROG MULT.CE SA VB CU EA?
CE SA SPUN...LEGAL VORBIND! Va multumesc din suflet!:((:((:((:((:((

SMS-URILE TRANSMISE CATRE DANSA ....

"....avand in vedere faptul ca nu am finalizat studiile lucru care ma dezavantajeaza foarte mut ,va rog sa imi transmiteti banii care vi i-am dat.Dupa inregistrari si calculele mele este vb de suma de xxx...Sper ca sunteti de acord cu mine sa nu avem probleme.Suma mi-o tranferati in cont pana maine..."

Fara raspuns...mesajul 2

"Sper sa intelegeti situatia.Astept un sms cu raspuns in seara aceasta.Cat despre bani,vreau sa mi-i transmiteti in cont pana maine"

fara raspuns
SMS 3
" Observ ca va sustrageti si asta nu este bine.Daca este nevoie merg si mai departe insa eu sper sa nu trebuiasca."