avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Activitate vestemeanmarcel

Activitate vestemeanmarcel

am castigat o licitatie eu PFA si un contract de dezapezire oferit de un SRL o firma a primariei, sa depus ofertele in termen sau deschis plicurile sau analizat actele am fost delarat castigator sa semnat procesul verbal dupa cateva zile am fost respins oferta devenind ca inacceptabila conform art 36 alin 1 lit b din hg 925/2006
mentionez ca pe procesukl verbal de la licitatie scrie urmatoarele ,,in urma analizei se constata ca oferta indeplineste conditiile de eligibilitate fiind declarata admisa,,
buna ziua as dori o sugestie in legatura cu un teren pentru care am fost in instanta pt GRANITUIRE inca din anul 2008 la tibunalul SB unde am castigat cele 2 cai de atac iar apoi am ajuns la curtea de apel ALBA unde am castigat iarasi si mi sa dat o sentinta irevocabila in IUN 2011 pe care am investito cu titlu executoriu si pe care am inaintato unui executor ,iar in anul 2012 am fost dat iarasi in instanta pt UZUCAPIUNE dosar catre este pe rol .
Intrebarea mea este daca se mai poate face UZUCAPIUNE in aceasta situatie si daca se poate intrerupe(opri) executarea silita .MULTUMESC