Buna ziua,
am fost implicat intr-un accident de masina in luna decembrie 2011 cu un autoturism inmatriculat in Gracia la care conducatorul nu mi-a dat asigurarea pentru a-mi repara masina.Am fost la B.A.A.R Romania si mi-au deschis dosar de dauna iar cand am terminat cu toate actele mi-au spus ca ,conducatorul vinovat a depus contestatie la procesul verbal.Am asteptat 6 luni sa se termine procesul iar cand am castigat cei de la baar mi-au spus ca nu se mai ocupa ei de solutionarea dosarului ci sc corespondentul asiguratorului din Grecia.Pana aici toate bune si la locul lor numai ca sc de asigurari din romania imi spune ca masina nu este pe numele meu si ca imi trebuie procura de la propietar(masina este inscrisa numai la administratia financiara nu si la politie)altfel trtebuie sa se prezinte propietarul pentru a face toate demersurile.mentionez ca eu am toate actele masini:carte,fisa de inscriere,contractul de vanzare cumparare si este inscrisa la administratia financiara pe numele meu din anul 2009.Intrebarea mea este ce pot face in acest caz deoarece propietarul,in anul in care am cumparat masina plecase in Italia la munca si nu mai stiu daca sa intors?Este normal sa-mi ceara procura daca masina este inscrisa la financiar pe numele meu si am platit impozit si toate taxele pentru ea?Va mutumesc anticipat prntru raspuns