avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina007

Activitate Cristina007

Răspuns la discuția Drept acordare apa potabila
Situatia este ca nici presedintele nu este de acord fiiind mana in mana cu administorul.
Cred ca o sa ii zic sa se duca la primarie sa vorbeasca cu primarul...Sau daca stiti unde sa se duca.... ?

Multumesc tuturor
Răspuns la discuția Drept acordare apa potabila
Acum v-as ruga sa imi spuneti la ce organe abilitatea ar putea apela pentru rezolvarea situatie?Daca se va duce la primar/viceprimar este oke?
Buna ziua,
Am niste vecini ce au o problema....
Acum 7 luni administratorul asociatiei de propietari a hotarat sa faca separarea de apa pe scara. Vecinii mei aveau o datorie de aproximativ 4000 lei ,avand un singur salariu de 900 lei si avand si doi copii..,de aceea adiministratorul nu a vrut sa le bage apa.Asa ca de 7 luni ei stau fara apa
Insa acestia au fost dati in judecata de catre asociatie,facundi-se proprii salariale de 300 lei lunar de 6 luni,acoperind deja o mare suma de bani din datorie.
Ei acordand lunar cei 300 lei lunar,stiind ca ei nu au posibilitatea sa mai acorde si alti bani suplimentar,avea dreptul sa ii tina fara apa aceste 7 luni?
S-a insistat si la Compania de Apa acestia acceptand ca sa le acorde apa,dar daca asociatia este de acord,administratorul neffind de acord.