avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate xenofon

Activitate xenofon

Lucrez la o firma de paza cu sediul in Bucuresti in functia de agent de paza.Ca urmare a faptului ca respectiva societate a incalcat in repetate rinduri legislatia muncii(ore suplimentare platite necorespunzator,orele efectuate in sarbatorile legale platite fara nici un spor,etc...)am inregistrat o petitie la I.T.M. Bucuresti,institutie de la care am primit un raspuns prin posta in care,printre altele,se specifica:"In urma acestui control(al Serviciului Control Relatii de Munca-nota mea),in urma deficientelor constatate s-au dispus masuri potrivit art.6 si 19 din Legea nr.1081999..."s.a.m.d.
Toate bune pina aici,cei de la institutia mai sus amintita si-au facut treaba,doar ca orele suplimentare si cele efectuate in sarbatorile legale sint platite in continuare la fel de necorespunzator,in zilele de plata neexistind un "fluturas" sau orice alt act in care sa se specifice orele lucrate in respectiva luna precum si plata contributiilor si impozitelor aflate in sarcina angajatorului.
Deci,ce-i de facut?La ce institutie a statului sa apelez pentru ca societatea la care lucrez sa respecte legislatia in domeniu?!