am inteles acest lucru,dar momentan nu am nimic,nici loc de munca si nici bunuri ale mele personale,se pot atinge de bunurile parintilor?intr-o discutie la telefon cu cei de la firma de recuperare au zis ca vor toata suma nu accepta rtate lunare
buna ziua,am 2 credite la 2 banci,din 2007 nu am mai platit nimic la nici o banca din cauza ca mi-am pierdut locul de munca,si am plecat din oras,intre timp ce e dreprt e ca m-am angajat dar cu un salar foarte mic de acolo chirie platita si sa ma intretin,am primit de la un executor ca trebuie sa achit suma catre iei,de la acelas executor am primit si la locul de munca sa i-mi opreasca din salar si trebuia sa le raspunda in termen de 15 zile,firma nu a facut-o si nici nu a platit,dupa care si eu si firma unde am fost angajat ne-am trezit cu citatie de la judecatorie la mine pentru propire validare si la firma pentru rea credinta,pe timpul procesului la insistentele mele firma a platit lunar cate 250 rondar intre timp am pierdut si de aici locul de munca,procesul sa terminat sa aprobat cererea facuta de firma recuperatoare dar nu se specifica ce suma trebuie sa platesc lunar,e specificat ca firma trebuie sa plateasca pana la achitarea sumei,ce pot pati daca eu nu am de unde sa platesc,nu am nimic pe numele meu absolut nimic,ca pot pati?si acuma am primit si de la cealanta banca ex. acelas lucru,