avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate pessimista

Activitate pessimista

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2012
avocet a scris:

Fara sa am pretentia de la dvs. de a da o informatie oficiala, va rog sa imi spuneti daca, in opinia dvs, data de 15 decembrie pentru inceperea activitatii pentru noi, cei cu 5 ani vechime, este una realista ( data indicata cu titlu estimativ u ocazia repartitiei) sau mai degraba o sa incepem in 2013. ( ma intereseaza acest aspect pentru ca vreau sa merg in orasul in care am prins post sa caut chirie). De asemenea, pe ordinea de zi a CSM -ului punctul 5 viza concursul nostru, ne puteti spune ce s-a hotarat? Cu stima!

Comentariu prin mihai — 28/11/2012 @ 9:29 PM | Răspunde

In a doua jumatate a lui decembrie, depinde cand se publica decretele. Vorbiti cu presedintele instantei, puteti sa aveti toleranta cateva zile. Oricum, veti primi si prima de instalare. Ieri s-a validat. Mult succes!

Comentariu prin Cristi — 29/11/2012 @ 10:40 AM | Răspunde

Ma mir ca domnul Danilet vorbeste despre prime de instalare. Am intrebat la tribunal si au spus ca nu s-au dat niciodata si nici nu se vor da pentru aceasta categorie din care facem parte.
Ati intrebat la voi? Stiti ceva?
Răspuns la discuția Admitere INM 2012
Aveti idee cand se afiseaza baremul de corectare pe site-ul INM?
Intre timp am aflat si raspunsul: Saptamana viitoare, cand se anunta concursul.
Aveti idee cand se va afisa lista posturilor pentru concursul din august al celor cu 5 ani vechime?
Am incercat sa postez o intrebare pe blogul lui Danilet, dar nu reusesc. Apare doar in calculatorul meu ca fiind postata.
In anii trecuti se afisa inainte de examen sau dupa?